ضمن عرض سلام و احترام
بسیار سپاسگذاریم که به خانواده بزرگ ما پیوستید
برای اطلاع رسانی بهتر شما همراهان گرامی بوسیله ایمیل شما را مطلع خواهیم کرد
961 بازدید
4 گام اساسی ایجاد انگیزه، برای مطالعه ی دروس کنکور
4 نکته طلایی جهت ایجاد انگیزه برای درس خواندن در کنکور
بطور معمول برای اکثر افراد ،درس خواندن و مطالعه ی دروس امتحانات یا کنکور ،امری خسته کننده بوده و باعث ایجاد خستگی و کسالت در دانش آموز و در نتیجه کنار گذاشتن کتاب به بهانه های مختلف و در نهایت عدم موفقیت در امتحانات می گردد . در این مطلب ،راهکارها و نکاتی طلایی را از قول بهترین مشاور کنکور کشور ومشاور رتبه های تک رقمی و دو رقمی شیراز به شما آموزش میدهیم تا با ایجاد انگیزه ی بیشتر و تغییر روش درس خواندن ،بر این مشکل غلبه کرده . ونتیجه ی دلخواهتان را بگیرید .با ما همراه باشید
نکته ی طلایی اول: مکان مناسب
محیطی مناسب و دلخواه خود را برای مطالعه ایجاد کنید . این محیط باید حتی الامکان ،مکانی آرام و به دور از سر و صدا و رفت و آمد باشد .اگر در منزل چنین مکانی در اختیار ندارید، کتابخانه ها گزینه ی مناسبی هستند نکته طلایی دوم: خلوت و تمیز بودن مکان مطالعه
آرامش بخش بودن محیط تاثیر بسزایی در تمرکز برای درس خواندن دارد . مکان های شلوغ باعث ایجاد استرس و عدم توجه کافی میگردد . به عنوان مثال ،کتابهای مختلف ،کاغذها و لوازم التحریر متنوع را به دور خود نچینید . هر کدام را در محل مخصوص خود قرار دهید و تنها ،وسایل مورد نیاز را با خود داشته باشید . مشکل دیگری که اتاق شلوغ و درهم و برهم ایجاد میکند ،گم شدن وسایل است که در هنگام نیاز ،به جای استفاده ی مفید از وقت مطالعه ، باید به دنبال آنها گشت .همچنین اگر اتاق پنجره ای برای عبور جریان هوا داشته باشد به عملکرد بهتر مغز کمک شایانی می کند .
نکته طلایی سوم: دور کردن هر آنچه باعث عدم تمرکز شماست
به مغز و ذهن خود برای یادگیری بهتر کمک کنید . یعنی هر چیزی که باعث به هم ریختن توجه و تمرکز شما میگرد ،مانند گوشی همراه ،تلوزیون و حتی وسایل موجود در اتاق را از اتاق خارج نمایید . ترجیحا تنها درس بخوانید تا از صحبتها و حرکتهای فرعی و حاشیه اجتناب شود . اما اگر علاقمند به مطالعه با دوست خود هستید سعی کنید توجه خود را تنها روی مطلب و کتابتان قرار دهید .
نکته طلایی چهارم: تغذیه مناسب و سلامت جسم
گاها دانش آموزان به دلیل توجه بیش از حد به درس و یا داشتن استرس و نگرانی ،تغذیه مناسب را فراموش کرده و یا نسبت به آن بی توجه میگردند . از انجا که جسم و مغز انسان برای عملکرد مناسب ،نیاز به انرژی کافی دارد ،عدم دریافت مواد غذایی مناسب در کار آن اختلال ایجاد میکند . و باید همیشه و مخصوصا در این زمان مهم و سرنوشت ساز ،اهمیت کافی به نوع و میزان تغذیه داد . صبحانه یکی از مهنترین وعده های غذاییست که به هیچ عنوان نباید نادیده گرفته شود . و حتی اگر زمان کافی یا میل به صبحانه ندارید ،از شیر و عسل ،یا خوراکی های شیرین مانند میوه های خشک همچون توت ،انجیر و کشمش استفاده کنید . از میوه های خشک در هنگام مطالعه نیز میتوان استفاده کرد . گاها در اثر استرس ها و فشارهای روحی ،دانش آموز دچار بیماری میشود . ولی برای از دست ندادن وقت مطالعه ،اقدام به درمان نمیکند . در حالیکه اگر جسم و مغز او سالم نباشد ،تلاشهایش نیز نتیجه ی مطلوبی نخواهد داد .